Søvnspecialisternes syn på brug af white noise til babyer - Lunas Lullaby

Søvnspecialisternes syn på brug af white noise til babyer

Vi oplever fra vores mange kunder, at white noise virker! Men tag ikke vores ord for det - vi har samlet udtalelser fra flere internationale søvnspecialister af brugen af white noise til babyer, og deler her eksperternes gode råd og viden inden for feltet.

White noise er en af de metoder, der er blevet brugt i lang tid for at hjælpe med at berolige grædende og nervøse babyer og være behjælpelig med sundere søvnvaner. Det er også med stor succes blevet brugt til at mindske de plagsomme symptomer ved tinitus. Men hvordan kan det hjælpe babyer?

Dr. Harvey Karp, børnelæge og forfatter til "The Happiest Baby on the Block": Dr. Karp er kendt for at anbefale white noise som en effektiv metode til at hjælpe babyer med at falde i søvn. Han udtaler: "White noise har vist sig at efterligne de beroligende lyde, som babyer hørte i livmoderen. Det kan hjælpe med at skabe en tryg og kendt atmosfære, der fremmer bedre søvn."

Vores luna lampe har, udover white noise, vuggeviser og fuglekvidder hele 24 andre lyde, der sikrer, at du finder lige præcis den lyd, der passer din baby. Heriblandt er lyden af moders hjerterytme, som babyen kender den fra maven.

Dr. Marc Weissbluth, børnelæge og forfatter til "Healthy Sleep Habits, Happy Child": Dr. Weissbluth har også talt positivt om brugen af white noise til babyer. Han siger: "White noise" kan fungere som en beroligende baggrund og skabe en mere konstant akustisk atmosfære, der kan hjælpe med at forbedre søvnen og reducere opvågninger."

Luna lampens white noise effekt fungerer som en baggrundssummen, som beroliger baby, når den lille skal sove eller græder. Det er også et stærkt middel til brug ved spædbørnskolik. Med vores 30 dages søvngaranti er der ingen chancer at tage - oplever du ikke en positiv ændring i din babys søvnmønster, returnerer du blot lampen og får beløber tilbage.


Dr. Jodi Mindell, børnepsykolog og forfatter til "Sleeping Through the Night": Dr. Mindell har bemærket, at white noise kan være nyttigt for babyer, især når de skal tilpasse sig en ny og stille omgivelse. Hun påpeger: "White noise" kan dæmpe lyde fra omgivelserne og skabe en mere sammenhængende søvnoplevelse."

Dr. William Sears, børnelæge og forfatter til "The Baby Sleep Book": Dr. Sears har også godkendt brugen af white noise som en måde at hjælpe babyer med at falde i søvn. Han siger: "White noise kan skabe en behagelig atmosfære for babyer og hjælpe med at maskere forstyrrende lyde, der kan vække dem op."

Luna lampen maskerer hverdagens lyde, som ikke kan undgås og er med til at sørge for, at din baby sover igennem luren eller nattesøvnen og falder hurtigere i søvn.

Disse udtalelser fra anerkendte eksperter indikerer en positiv opfattelse af brugen af white noise til babyer som et middel til at fremme bedre søvn og komfort. Husk dog altid at konsultere din egen børnelæge eller sundhedsfaglige for rådgivning, der er specifik for dit barns behov.

Shop luna lampen her.

 

← Ældre opslag Nyere opslag →

Blog

RSS
Optimér din babys søvn med tyngdedyner og bambusstof: En guide til forældre - Lunas Lullaby

Optimér din babys søvn med tyngdedyner og bambusstof: En guide til forældre

Af Lasse Graugaard

  At hjælpe din baby med at få en god nats søvn er afgørende for både barnets velvære og forældrenes egen mentale sundhed. En stigende...

Læs mere
Afhjælp spædbarnskolik - Lunas Lullaby

Afhjælp spædbarnskolik

Af Lasse Graugaard

Åh, vi forstår dig godt. Det er benhårdt at være i, når ens baby er utrøstelig og bare... græder og græder og græder. Men der...

Læs mere