OM os

Hos Lunas Lullaby ønsker vi at gøre sovetid til en god oplevelse. Søvn er essentielt for vores velbefindende – store, som små. Derfor fortjener vi alle god søvn. Desværre er god søvn ikke en selvfølge. Og i disse tilfælde vil vi gerne give en hjælpende hånd, så I som familie kan få mere overskud til alle de fantastiske stunder, der heldigvis også følger med til at blive forældre.

Det kan være virkeligt frusterende, når den lille ikke sover godt. Det går også ud over jeres søvn og derudover jeres overskud til den lille i dagtimerne. Vi ønsker at skabe håb, i hvad der kan føles som en håbløs situation.

Målet om mere fredfyldte nætter

Velkommen til Lunas Lullaby – hvor fredfyldte nætter bliver en del af hver eneste families soveritual. Jeg hedder Simone, og jeg er grundlæggeren bag denne vision, der ligesom dig, har navigeret i de udfordrende farvande af søvnløse nætter. Vores rejse begyndte med et personligt behov og voksede til en mission om at bringe ro og hvile til børn og deres forældre overalt.

Det hele startede, da min veninde blev mor. Som mange forældre kæmpede hun med at få min baby til at sove igennem natten. Desperat efter en løsning faldt jeg over magien ved hvid støj. De beroligende lyde hjalp hendes baby med at falde i en fredelig søvn, og min veninde fandt endelig noget meget tiltrængt hvile selv.

Luna Lampe - Lunas Lullaby

White Noise

Inspireret af denne nye opdagelse satte jeg mig for at skabe et produkt, der ikke kun ville tilbyde hvid støj, men også let kunne lyse rummet op når der skulle ammes. Samtidigt ville det også kunne frigøre forældre fra at have deres telefon liggende ved baby når de skulle sove. Og således blev Luna's Lampe født. Luna Lampen afspiller hvid, brun og pink støj samt mange andre beroligende lyde, så du kan skabe et roligt miljø for dit barn uden at ofre brugen af din telefon.

Men rejsen sluttede ikke der...

I mit arbejde med at skabe det perfekte sovemiljø for babyer stødte jeg på en ny udfordring: Min venindes datter havde en allergisk reaktion på traditionelle bomuldsprodukter. Det satte mig på sporet af tyngdedyner, kendt for deres evne til at fremme dybere og mere rolig søvn. Udfordringen var at finde et materiale, der var både blødt, sikkert og effektivt. Løsningen? Bambus. Med sin naturlige hypoallergene kvalitet og utrolige blødhed, blev det vores materialevalg for at skabe en revolutionerende tyngdedyne. Med en baggrund i design og konceptudvikling har jeg altid været drevet af at skabe æstetisk tiltalende, funktionelle produkter. Hos Lunas Lullaby er vores søvnløsninger ingen undtagelse. Hver detalje, fra lyden af vores hvide støj til følelsen af vores bambusdyner, er omhyggeligt designet med dit barns bedste for øje.

Dansk design

Vores ambition er at lette dagligdagen for familier med små børn, hvor vores produkter bidrager til længere og mere rolig søvn for de små, hvilket giver forældrene et større overskud og værdifuld tid.

Vores produkter er designet i hjertet af Danmark, med en ufravigelig forpligtelse til kvalitet. Vi har fokuseret på detaljen i både det tidløse design og i udviklingen af vores produkter, fordi det er essentielt for os, at de er både nemme at bruge og fremstillet af af gode materialer.

Luna betyder måne, og for os er månen et symbol på søvnen, mens lullaby, der betyder vuggevise, indkapsler luna lampens fortryllende evne til at lulle den lille i søvn – uanset hvor luren eller nattesøvnen foregår.

30 dages søvn garanti

Oplever du ikke en positiv ændring i dit barns søvnmønster, kan du få pengene tilbage.

Hurtig afsendelse

Hav din pakke inden for 1-2 hverdage.

Live support

Hurtigt svar ved hjælp af vores chatfunktion.