Fortrydelsesret/ Levering

Luna Lampe - Lunas Lullaby

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

For at igangsætte en returnering, skriv venligst til webshop@lunaslullaby.dk

OBS: Ved benyttelse af søvngarantien skal du sende os en mail og IKKE ringe ind, da du her alligevel vil blive bedt om at sende en mail. Dette gør vi så der altid kan ses tilbage på hvert enkel sag, og så der ikke opstår nogle misforståelser. Efter du har sendt os en mail omhandlende dit ønske om returnering, modtager du et returlabel.

Du kan læse mere i vores handelsbetingelser her

30 DAGES SØVNGARANTI
Som forbruger har du 30 dage til at afprøve nedenstående produkter, fra den dag hvor du afhenter din vare på pakkeshoppen eller får den leveret til hjemmeadressen. Garantien indbefatter, at der kan soves med produkterne i op til 30 dage, som om det var dine egne.

Hvis produkterne ikke er noget for dig alligevel, kan du kontakte os på webshop@lunaslullaby.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvilke produkter indgår i 30 nætters søvngaranti:

Luna Lampen
Twist & Sleep
Tyngdedyne Baby
Tyngdedyne Junior


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal altid selv betale for retur fragten, når du returnerer en vare. Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen,hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. Returneringsomkostninger afholder kunden selv. Du kan returnere varen til osved at nægte at modtage varen når den leveres, og give os besked herom. Ved manglende afhentning af en forsendelse, returneres pakken til os. Hvis du nægter at modtage pakken eller ved manglende afhentning af en pakke, vil de reelle returomkostninger fratrækkes dine returvarer. Ønskes pakken gensendt opkræves ny fragtbetaling på 29,- og der beregnes intet returgebyr. Husk at pakkenskal sendes direkte til Lunas Lullaby og ikke til afhentning på posthus eller i pakkeshop.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses-
eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt
den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale
emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis
varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder
leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du
benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen,
med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi sender pakker hver dag, så har du bestilt inden kl 16.00 DAO, bliver din pakke sendt samme dag! Har du bestilt herefter, sendes din pakke næste dag. Din pakke bliver sendt, når alle varer i din bestilling er på lager. Ved ekspeditioner til Danmark beregnes porto efter bestillingsbeløb, fragtprisen ligger på 29 kr. Du kan vælge mellem hjemmelevering eller levering til pakkeshop. Der er gratis fragt ved levering til pakkeshop ved køb over 499 kr. Leveringstiden er 1 – 2 hverdage.

Fragtskader
Når pakken ankommer opfordrer vi dig til, inden du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, bedes du gøre indsigelse, og på din kvittering angive hvad der er galt. Såfremt varen viser sig at være skadet bedes du give straks give os besked. Tag gerne foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget.
Returnering

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke almindelig slidtage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Lunas Lullaby ApS gør opmærksom på, at farver og størrelser kan afvige fra billederne på hjemmesiden. OBS: Inden du sender en vare retur skal du kontakte Lunas Lullaby ApS, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden.