Hvorfor fungerer white noise så godt for babyer? - Lunas Lullaby

Hvorfor fungerer white noise så godt for babyer?

Når babyer bliver født, bliver de kastet ind i en verden fyldt med nye lyde – en bil der tænder, søskende der leger og hujer, en hund der gør. Det kan i sig selv, forståeligt nok, virke skræmmende, og resultatet kan være en baby, der har svært ved at falde i søvn og forblive i søvnen. Men der er hjælp at hente, og her kommer white noise ind i billedet.

 

Som kendt fra mors mave er white noise en helt speciel lydfrekvens uden afbrydelser eller pludselige ændringer i rytme, der maskerer hverdagens mange lyde. Derfor virker white noise beroligende og afslappende på babyer. Det er en genkendelig summen, som kan sammenlignes med mors rytmiske hjerteslag og beroligende vejrtrækning, som baby kender det fra maven. White noise lyder som mor. Det giver ro i en verden med ukendte og overvældende lyde.

når den lille er grådkvalt, har svært ved at falde i søvn og forblive i søvnen. Byd white noise velkommen ind i dit hjem, en verden, hvor den ensartede lyd af moderens omfavnelse stryger babyens bekymringer væk og lader den drømme sødt og uforstyrret.

 

Lunas Lullaby lampen er en kombineret white noise- og natammelampe, designet med omtanke for bedre søvn til babyer. Lampen er transportabel, så du ikke er afhængig af ledninger og strøm og den kan stå i sikker afstand fra baby. Ligeledes sikrer det genopladelige batteri, at lampen kan stilles præcis, hvor det er nødvendigt i forhold til babys søvn. Baby kan altså få lur alle steder, og du kan frit bruge din mobil, mens baby døser hen i drømmeland. Desuden har lampen et varmt, blødt skær, der kan tændes, når der skal gives flaske eller ammes om natten. Lyset tændes blot med en enkelt berøring, hvilket gør den bekvemmelig med en baby på armen.

 

Lampen har hele 28 forskellige lyde, så du kan finde netop den lyd, der virker bedst på din baby. Heriblandt fuglekvidder, let regn, tikkende ur, den klassiske white noise frekvens og lyden af mors hjertebanken, som baby kender den fra maven.

 

Når baby bliver større, kan lampen benyttes som natlampe med hele 11 forskellige lysindstillinger. Så når dit barn skifter yndlingsfarve fra lyserød til blå, skifter du bare lampens farve – så enkelt kan det gøres.

 

Shop luna lampen her.

 

Nyere opslag →

Blog

RSS
Optimér din babys søvn med tyngdedyner og bambusstof: En guide til forældre - Lunas Lullaby

Optimér din babys søvn med tyngdedyner og bambusstof: En guide til forældre

Af Lasse Graugaard

  At hjælpe din baby med at få en god nats søvn er afgørende for både barnets velvære og forældrenes egen mentale sundhed. En stigende...

Læs mere
Søvnspecialisternes syn på brug af white noise til babyer - Lunas Lullaby

Søvnspecialisternes syn på brug af white noise til babyer

Af Lasse Graugaard

Vi oplever fra vores mange kunder, at white noise virker! Men tag ikke vores ord for det - vi har samlet udtalelser fra flere internationale søvnspecialister...

Læs mere